Brownies gevuld met witte en bruine chocoladestukjes

Brownies gevuld met witte en bruine chocoladestukjes

Smulweb imageSmulweb

Deze brownies gevuld met witte en bruine chocoladestukjes zijn de zoete traktatie waar je naar zoekt. Smelt de boter, voeg suiker, eieren en vanille essence toe en zeef dan het zout, cacao en bloem. Schep de gehakte chocolade door het deeg en bak ze in de oven. Laat ze afkoelen en geniet ervan!

45 min bereiden

dessert

12 personen

voedingswaarde onbekend

(17)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Brownies gevuld met witte en bruine chocoladestukjes op tafel.

  1. Smelt de boter langzaam in een pannetje en laat het vervolgens iets afkoelen.
  2. Klop de eieren los en voeg voorzichtig de basterdsuiker toe totdat alle klontjes weg zijn.
  3. Roer de afgekoelde boter en de vanille-essence erdoorheen.
  4. Zeef het zout, de cacao en het bloem en schep dit voorzichtig door het eimengsel. Niet roeren en niet te lang anders wordt het een cake!
  5. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  6. Schep de gehakte chocolade door het deeg.
  7. Giet het mengsel in de met bakpapier beklede bakvorm en zet de vorm in het midden van de voorverwarmde oven.
  8. Bak de brownies gedurende 35-40 minuten.
  9. Laat de brownies goed afkoelen.
  10. Til het gebak er met behulp van het bakpapier uit de vorm en verwijder het papier.
  11. Snij de brownies in stukken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake Brownies