Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Brownies gevuld met witte en bruine chocoladestukjes op tafel.
- Smelt de boter langzaam in een pannetje en laat het vervolgens iets afkoelen.
- Klop de eieren los en voeg voorzichtig de basterdsuiker toe totdat alle klontjes weg zijn.
- Roer de afgekoelde boter en de vanille-essence erdoorheen.
- Zeef het zout, de cacao en het bloem en schep dit voorzichtig door het eimengsel. Niet roeren en niet te lang anders wordt het een cake!
- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Schep de gehakte chocolade door het deeg.
- Giet het mengsel in de met bakpapier beklede bakvorm en zet de vorm in het midden van de voorverwarmde oven.
- Bak de brownies gedurende 35-40 minuten.
- Laat de brownies goed afkoelen.
- Til het gebak er met behulp van het bakpapier uit de vorm en verwijder het papier.
- Snij de brownies in stukken.