Krokante schnitzels met ham-kaaskorstje uit de oven

Krokante schnitzels met ham-kaaskorstje uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Krokante schnitzels met ham-kaaskorstje uit de oven. Kruidige schnitzels met een topping van ham, kaas, paneermeel en mosterd. Bak ze krokant in de oven en serveer met een frisse salade van komkommer, tomaat en feta.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(24)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Krokante schnitzels met ham-kaaskorstje uit de oven op tafel.

  1. Kruid de schnitzels met wat peper en zout. Let op met het zout, want de ham en de kaas kunnen ook zout zijn.
  2. Giet de wijn en de olie door elkaar in de ovenschaal.
  3. Roer de paneermeel, geraspte kaas, hamreepjes, mosterd en koffiemelk of room door elkaar. Het moet een smeuïge massa worden, dus eventueel nog wat koffiemelk of room toevoegen.
  4. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  5. Leg de schnitzels in de schaal.
  6. Bedek de schnitzels aan een zijde met het ham-kaas-mengsel.
  7. Leg op elke schnitzel een klontje boter.
  8. Bak de schnitzels 20-25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees