Chinese kip met champignons

Chinese kip met champignons

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een overheerlijk Oosters gerecht! Sappige kipfilet, champignons en knapperige ui met een smaakvolle saus. Een snelle en gemakkelijke maaltijd waar iedereen van zal houden.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Chinese kip met champignons op tafel.

  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen gaar.
  2. Snijd de kipfilet in reepjes. Snijd de uien in parten. Snijd de champignons in plakjes.
  3. Verhit de olie en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Bak de ui mee.
  4. Voeg 350 ml water, de mix en champignons toe. Breng het geheel aan de kook. Roer alles goed door, zet het vuur laag en laat de saus 3 minuten zachtjes doorkoken.
  5. Snipper de lente-ui en strooi hem over het gerecht. Serveer de saus met de mie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Groente Paddenstoelen Champignons