Hongaarse goulash van Rudolph van Veen

Hongaarse goulash van Rudolph van Veen

Smulweb imageSmulweb

Warm lekker op met deze Hongaarse goulash van Rudolph van Veen. Dit recept is perfect voor wanneer de temperaturen dalen en het buiten wat guurder wordt. Maar ook op een zonnige herfstdag doet dit gerecht het super op tafel.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(9)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Hongaarse goulash van Rudolph van Veen op tafel.

  1. Snijd het vlees in stukken en wentel door de bloem. Verhit een scheut olijfolie in een braadpan en bak het vlees op middelhoog vuur in ongeveer 5 minuten al omscheppend rondom aan. Bak dan de spekreepjes 2 minuten zachtjes mee.
  2. Sipper de ui en knoflook en snijd de paprika’s in stukken. Schep de ui, knoflook en paprika door het vlees en bak alles nog een paar minuten mee. Strooi de paprikapoeder erover en bak ook nog even mee.
  3. Blus af met de gezeefde tomaten, de wijn en de bouillon. Ris de tijm en voeg toe aan de pan. Breng het geheel aan de kook en laat de goulash afgedekt zo’n 2 uur zachtjes sudderen.
  4. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Maak de sperziebonen schoon en snijd ze in drieën. Schep de aardappelblokjes en sperziebonen door de goulash en laat nog zo’n 30-45 minuten stoven. Geniet van deze verwarmende Hongaarse goulash van Rudolph van Veen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje