Mousse van witte chocolade met geitenkaas

Mousse van witte chocolade met geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Een luchtige mousse gemaakt van witte chocolade, geitenkaas en room, geserveerd met vers fruit of vanillesaus. Perfect als afsluiter van een diner of gewoon als verwenmomentje!

25 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Mousse van witte chocolade met geitenkaas op tafel.

  1. Laat de gelatineblaadjes weken.
  2. Breng 1 dl room samen met het vanillestokje aan de kook.
  3. Laat hierin de chocolade smelten en voeg de geweekte gelatineblaadjes toe.
  4. Haal het vanillestokje uit de pan en spatel de geitenkaas door het mengsel.
  5. Laat het geheel gedeeltelijk afkoelen voordat je de stijfgeklopte slagroom toevoegt.
  6. Laat de mousse goed opstijven in de koelkast. Maak er vervolgens bollen van met een ijslepel en serveer met vers fruit of een vanillesaus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kaas Chocolade Chocolade maken