Linzensalade met rucola en geitenkaas

Linzensalade met rucola en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Deze linzensalade is een frisse en hartige combinatie van linzen, rucola, geitenkaas en bacon. Maak het af met een saladedressing van balsamico-azijn, mosterd, olijfolie, peper, zout en honing! Heerlijk voor bij de lunch of als bijgerecht.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Linzensalade met rucola en geitenkaas op tafel.

  1. Laat de linzen uitlekken.
  2. Maak een sausje van de balsamico-azijn, mosterd, olijfolie, peper, zout en honing.
  3. Was de rucola en snijd deze eventueel wat kleiner.
  4. Bak de bacon of spekreepjes in een droge koekenpan knapperig.
  5. Vermeng de linzen met het sausje en laat plm. 30 minuten intrekken.
  6. Meng de rucola en de verkruimelde geitenkaas voorzichtig door de linzen.
  7. Garneer met de knapperig gebakken plakjes bacon of reepjes gedroogde tomaten op olie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Groente Kaas Linzensalade Sla Rucola