Saucijzenbroodje

Saucijzenbroodje

Smulweb imageSmulweb

Smeuïge gehaktrolletjes omhuld met knapperig bladerdeeg, Goddelijk! Met chilisaus, ketjap en knoflookpoeder een perfecte smaaksensatie. Dit recept is niet alleen ideaal voor bij ieder feestje, maar ook makkelijk in te vriezen voor later. Volg onze instructies en geniet van deze Saucijzenbroodjes!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Saucijzenbroodje op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175C.
  2. Leg velletjes bladerdeeg los van elkaar op het aanrecht om te ontdooien.
  3. Meng gehakt met paneermeel, chilisaus, kruiden, knoflookpoeder, ketjap, peterselie en de HELFT van het ei.
  4. Verdeel het gehakt in 10 gelijke rolletjes (worstvorm) en leg op ieder velletje bladerdeeg een rolletje.
  5. Vouw het bladerdeeg dubbel zodat je een rechthoek krijgt. Druk de kanten in met een vork. Bestrijk de broodjes met de rest van het ei.
  6. Schuif de broodjes in de oven en laat ze ca. 20 minuten gaar worden. Let op de kleur. Als ze te bruin dreigen te worden, dek ze dan af met aluminiumfolie.
  7. Je kunt ze ook invriezen en later afbakken!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Kruiden Bakken Bladerdeeg