Garnalen- krabcocktail

Garnalen- krabcocktail

Smulweb imageSmulweb

De heerlijke Garnalen- krabcocktail, het perfecte voorgerecht. De cocktailsaus op basis van mayonaise, slagroom, tomatenketchup, chilipoeder en whisky geeft een aangename, pittige smaak. Geserveerd in coupes, afgewerkt met peterselie en laat dat smaken!

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 el Whisky

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Garnalen- krabcocktail op tafel.

  1. Klop de slagroom half stijf in een kom. Voeg mayonaise, chilipoeder, tomatenketchup en whisky toe en meng alles door elkaar.
  2. Breng de cocktailsaus op smaak met enkele druppels citroensap, zout en peper.
  3. Spoel de garnalen en krab af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken in een zeef.
  4. Snijd de ijsbergsla in fijne reepjes, was ze en laat ze goed uitlekken.
  5. Verdeel de ijsbergsla over coupes. Schep in het midden een bergje garnalen en krab.
  6. Schep de cocktailsaus eroverheen en garneer met een snufje chilipoeder op de saus en wat peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden