Pasta met gerookte zalm

Pasta met gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Een verleidelijk recept voor pasta met gerookte zalm. Een heerlijke combinatie van zalm en zongedroogde tomaatjes in een romige saus met bieslook en mosterd. In een mum van tijd zet je dit gerecht op tafel.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(19)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Pasta met gerookte zalm op tafel.

  1. Snijd de gerookte zalm en de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de fijngehakte knoflook 30 seconden op laag vuur aan. Voeg vervolgens de slagroom, fijngehakte bieslook en mosterdpoeder toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus enigszins inkoken. Breng de saus op smaak.
  2. Voeg dan de in stukjes gesneden zalm en het citroensap toe en meng goed. Laat het geheel even verwarmen. Kook ondertussen de pappardelle in een grote pan met zout al dente. Schep vervolgens de pasta in de pan met saus. Serveer de pasta met gerookte zalm direct en bestrooi met zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta