Spaghetti met feta  gerookte zalm en een saus van whisky

Spaghetti met feta gerookte zalm en een saus van whisky

Smulweb imageSmulweb

Dat wordt genieten van een heerlijk bord spaghetti met een romige saus van whisky, gerookte zalm, koriander en feta. Een perfect gerecht om te serveren tijdens een diner met vrienden.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(8)

  • 150 ml Whisky

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spaghetti met feta gerookte zalm en een saus van whisky op tafel.

  1. Kook de spaghetti al dente en giet af. Voeg olijfolie toe aan de spaghetti.
  2. Breng de room in een pannetje tegen de kook aan. Breng in een ander pannetje de whisky tegen de kook aan. Haal beide pannen van het vuur en roer de room en de drank door elkaar.
  3. Snijd de zal in reepjes en voeg ze toe aan het roommengsel. Voeg peper toe en roer goed door.
  4. Roer vlak voor het serveren de verse kruiden erdoor en schep de fijngemaakte feta erdoor.
  5. Schep de spaghetti op een warme schaal en schenk de saus erover. Roer met twee vorken door elkaar. Garneer met koriander of peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen