Gepofte aardappelen met saffraanboter en gerookte zalm

Gepofte aardappelen met saffraanboter en gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Gepofte aardappelen met saffraanboter en gerookte zalm. Heerlijke aardappelen besprenkeld met olijfolie en gevuld met een saffraanboter mengsel en reepjes gerookte zalm. Maak het geheel af met fijngesneden bieslook.

45 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gepofte aardappelen met saffraanboter en gerookte zalm op tafel.

  1. Leg de aardappelen ongeschild in een vuurvaste schotel, besprenkel ze met olijfolie en plaats ze gedurende 35 minuten in een voorverwarmde oven op 200C tot ze gaar zijn.
  2. Meng de saffraan met de boter en het paprikapoeder.
  3. Snijd de aardappelen open en vul ze met de saffraanboter en de reepjes gerookte zalm.
  4. Werk het geheel af met de fijngesneden bieslook.
eet smakelijk