Pastasalade met spinazie

Pastasalade met spinazie

Smulweb imageSmulweb

Een frisse pastasalade met spinazie, lente-ui, tomaatjes en pijnboompitten. Maak af met een zelfgemaakte of kant-en-klare dressing met knoflook en oregano, en als topper heerlijke parmezaanse kaas.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

  • 15 g La Place Honing Mosterd Dressing

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pastasalade met spinazie op tafel.

  1. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd de lente-uitjes en tomaatjes in stukjes. Rooster de pijnboompitten.
  3. Meng de gekookte pasta met de verse spinazie (in kleinere stukjes). Voeg vervolgens de lente-uitjes, tomaatjes en pijnboompitten toe.
  4. Maak een dressing (zelfgemaakt of kant-en-klaar) en voeg een geperst teentje knoflook toe. Giet de dressing over de salade.
  5. Voeg tot slot de oregano en parmezaanse kaas toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Groente Pastasalade Spinazie