Zalmcarpaccio met rucola en pijnboompitten

Zalmcarpaccio met rucola en pijnboompitten

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke zalmcarpaccio met pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes op een bedje van rucola sla. Tot slot besprenkeld met een frisse en smaakvolle dressing. Het ideale voorgerecht om indruk te maken op jouw gasten.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 80 g Rucolacress
  • 1 el La Place Honing Mosterd Dressing
  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Zalmcarpaccio met rucola en pijnboompitten op tafel.

  1. Doe alle ingrediënten van de dressing in een kom en roer alles tot een mooie dressing.
  2. Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
  3. Verdeel de zalm over 4 mooie bordjes.
  4. Leg een bergje rucola in het midden van de zalm.
  5. Bestrooi alles met versgemalen peper.
  6. Leg rondom op de zalm hier en daar in stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes.
  7. Besprenkel rondom en over de zalm en rucola de dressing.
  8. Strooi tot slot de pijnboompitten over de borden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sla Rucola