Gegrilde ribkarbonade in mosterd-honing-marinade

Gegrilde ribkarbonade in mosterd-honing-marinade

Smulweb imageSmulweb

De barbecue kan weer aan! Heerlijke gegrilde ribkarbonade in mosterd-honing-marinade. Met deze marinade krijgt het vlees een heerlijke smaak. Het vlees is binnen een kwartier klaar voor een heerlijke zomerse avond.

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gegrilde ribkarbonade in mosterd-honing-marinade op tafel.

  1. Bestrooi de karbonades met zout.
  2. Schep voor de marinade de honing en de mosterd in een kommetje, voeg de olie toe en klop het geheel met een vork door elkaar.
  3. Bestrijk de karbonades met een kwastje met de marinade en leg ze op een bord. Laat de marinade op kamertemperatuur 20 minuten intrekken.
  4. Verhit de grillpan op middelhoog vuur.
  5. Leg de karbonades op de ribbels van de pan en gril ze tot ze van de ribbels loslaten, ongeveer 5 minuten.
  6. Keer de karbonades met een spatel om en gril de andere kant nog ca. 4 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees