Lavendelazijn

Lavendelazijn

Smulweb imageSmulweb

Van dit lavendelazijn gaat je keuken heerlijk ruiken tijdens én na het bereiden van salades. Kook de azijn en voeg toe aan de fles met lavendel. Laat minstens 2 weken op een koele donkere plek staan. Verwijder na twee weken de lavendel en zeef de azijn in een schone fles.

120 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 25 g Lavendel

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Lavendelazijn op tafel.

  1. Doe eerst de lavendel in een fles.
  2. Breng de azijn aan de kook en voeg hem toe aan de fles met lavendel.
  3. Sluit de fles goed en laat het minstens 2 weken op een koele donkere plaats staan om te rijpen.
  4. Verwijder na 2 weken de lavendel.
  5. Zeef de azijn in een andere schone fles.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen