Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Pasta met kipfilet courgette champignons en gedrtomaten op tafel.
- Snijd de gerookte kipfilet in blokjes. Pel en snipper de knoflook. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Was de courgette en snijd deze in kleine blokjes. Snijd de gedroogde tomaten klein. Maak de lente-uitjes schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
- Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing.
- Verhit de olie en bak hierin de champignons op hoog vuur omscheppend tot ze bruin zijn.
- Voeg de knoflook, courgette en de gedroogde tomaat toe en bak deze 5 minuten. Doe de gerookte kipblokjes erbij.
- Blus af met de wijn. Voeg het verkruimelde bouillontablet toe. Breng alles aan de kook. Laat de wijn wat inkoken.
- Doe dan de scheutje room erbij en laat weer iets inkoken. Voeg hierna de fijngesneden lente-ui toe. Roer de pasta erdoor.
- Strooi er wat geraspte kaas over. Je kunt dit zo eten of, in de oven op 200 graden verwarmen tot de kaas gekleurd is. Smullen maar!