Kip kerrie salade met ananas

Kip kerrie salade met ananas

Smulweb imageSmulweb

Maak deze heerlijke kip kerrie salade met ananas! Gekookte kipfilet met kleine stukjes ananas, in een egaal gemengde saus van onder andere mayonaise, kerriepoeder en honing. Laat het geheel goed koud worden in de koelkast voordat je ervan geniet.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Kip kerrie salade met ananas op tafel.

  1. Kook de kip in circa 20 minuten gaar in een beetje water met een kippenbouillonblokje.
  2. Dep de schijf ananas droog (met keukenpapier of een schone doek).
  3. Snijd de kip en de ananas in kleine stukjes.
  4. Doe de rest van de benodigdheden in een bewaardoos (of iets anders dat later afgedekt kan worden).
  5. Roer de ingrediënten in de bewaardoos door elkaar tot er een egaal gemengde saus ontstaat.
  6. Schep de stukjes kip en ananas door de saus.
  7. Breng de salade nog niet op smaak (het duurt een tijdje voordat de smaak van de kerrie zich goed ontwikkelt).
  8. Doe de deksel op de bewaardoos en zet de salade tenminste een uur in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Salade Kipsalade