Feesthapje

Feesthapje

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke feesthapje met Danish blue en roomkaas. Aangevuld met eieren, walnoten, paprika en peterselie en op smaak gebracht met kruiden. Prak alles fijn en laat het goed afkoelen voor gebruik, zo komen de smaken nog beter tot hun recht!

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 3.5 tl Peterselie gedroogd
  • 40 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Feesthapje op tafel.

  1. Zet alles klaar en weeg de ingrediënten af.
  2. Doe de Danish blue in een kom en prak fijn. Voeg daarna de roomkaas toe.
  3. Snijd de eieren in kleine blokjes en voeg ze toe aan het kaasmengsel.
  4. Maal de walnoten in de staafmixer tot kleine stukjes en voeg toe aan het kaasmengsel.
  5. Knip of hak de peterselie heel fijn en voeg toe aan het kaasmengsel.
  6. Snijd de schoongemaakte paprika in kleine blokjes en voeg toe aan het kaasmengsel.
  7. Voeg zout, peper en kruiden naar smaak toe en proef even.
  8. Prak nu alles door elkaar en zet de kom afgedekt in de koelkast tot gebruik.
  9. Je kan dit ook een dag van tevoren maken en maal de ingrediënten niet te fijn, zodat je ze nog kunt herkennen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees