- 3.5 tl Peterselie gedroogd
- 40 g Walnoten gepeld, ongezouten
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Feesthapje op tafel.
- Zet alles klaar en weeg de ingrediënten af.
- Doe de Danish blue in een kom en prak fijn. Voeg daarna de roomkaas toe.
- Snijd de eieren in kleine blokjes en voeg ze toe aan het kaasmengsel.
- Maal de walnoten in de staafmixer tot kleine stukjes en voeg toe aan het kaasmengsel.
- Knip of hak de peterselie heel fijn en voeg toe aan het kaasmengsel.
- Snijd de schoongemaakte paprika in kleine blokjes en voeg toe aan het kaasmengsel.
- Voeg zout, peper en kruiden naar smaak toe en proef even.
- Prak nu alles door elkaar en zet de kom afgedekt in de koelkast tot gebruik.
- Je kan dit ook een dag van tevoren maken en maal de ingrediënten niet te fijn, zodat je ze nog kunt herkennen.