Champignons in tomatensaus

Champignons in tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Champignons in tomatensaus voor de lunch of diner. Verwijder de steeltjes van de champignons en halveer ze. Fruit de knoflook en smoor de champignons in de tomatenpuree. Op smaak brengen met kruiden, peper en zout.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Champignons in tomatensaus op tafel.

  1. Maak champignons schoon en halveer ze, verwijder steeltjes. Snijd knoflook in plakjes en knip kruiden fijn. Halveer tomaatjes.
  2. Verwarm olie en smoor de knoflook op laag vuur voor 1 minuut, zorg ervoor dat het niet bruin wordt.
  3. Voeg champignons toe en bak al roerend mee gedurende 5-7 minuten, tot ze zacht zijn. Voeg tomatenpuree, majoraan en tomaatjes toe en bak alles nog even door tot de champignons zacht zijn.
  4. Breng op smaak met peper en zout en voeg oregano toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sauzen Paddenstoelen Champignons