Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Surinaamse nasi (de lekkerste nasi ooit gegeten) op tafel.
- Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Marineer en bereid 400 gram kipfilet met de Fa Chong Trafasie (marinade) volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Garneer de overgebleven rode saus na het roosteren/grillen met de gehakte selderij.
- Roerbak de eieren enkele minuten in 3 eetlepels hete olie en schep daarna af.
- Verhit 7 eetlepels olie, voeg 100 gram in blokjes gesneden kipfilet toe en bak enkele minuten tot het gaar is. Voeg hieraan 5 eetlepels Nasi Goreng Trafasie (roerbakmix), fijngesneden selderij, gesneden prei toe. Roerbak het geheel gedurende 3 minuten.
- Voeg de gekookte rijst toe aan het mengsel en bak het geheel gedurende 5 minuten terwijl je voortdurend omschept. Voeg de laatste minuut de eieren toe en scheep goed door.