Surinaamse nasi (de lekkerste nasi ooit gegeten)

Surinaamse nasi (de lekkerste nasi ooit gegeten)

Smulweb imageSmulweb

De lekkerste Surinaamse nasi maak je met Fa Chong Trafasie marinade en Nasi Goreng Trafasie roerbakmix. Gebruik daarnaast kip, selderij, prei en eieren om dit heerlijke gerecht te bereiden. Roerbak de ingrediënten in de juiste volgorde en voeg tot slot de gekookte rijst en eieren toe.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Surinaamse nasi (de lekkerste nasi ooit gegeten) op tafel.

  1. Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Marineer en bereid 400 gram kipfilet met de Fa Chong Trafasie (marinade) volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  3. Garneer de overgebleven rode saus na het roosteren/grillen met de gehakte selderij.
  4. Roerbak de eieren enkele minuten in 3 eetlepels hete olie en schep daarna af.
  5. Verhit 7 eetlepels olie, voeg 100 gram in blokjes gesneden kipfilet toe en bak enkele minuten tot het gaar is. Voeg hieraan 5 eetlepels Nasi Goreng Trafasie (roerbakmix), fijngesneden selderij, gesneden prei toe. Roerbak het geheel gedurende 3 minuten.
  6. Voeg de gekookte rijst toe aan het mengsel en bak het geheel gedurende 5 minuten terwijl je voortdurend omschept. Voeg de laatste minuut de eieren toe en scheep goed door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Noedels Surinaamse bami