Shoarma roerbak met witte rijst

Shoarma roerbak met witte rijst

Smulweb imageSmulweb

Een lekkere aromatische shoarmaroerbakschotel. Met witte rijst, ui, shoarma vleesreepjes en verschillende groenten.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Shoarma roerbak met witte rijst op tafel.

  1. Kook de rijst in water met zout gaar.
  2. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui al omscheppend goudgeel en glazig.
  3. Voeg het vlees toe en bak het al omscheppend bruin.
  4. Schep de groenten erdoor en bak alles 2 minuten.
  5. Voeg de puree en 1½ dl heet water toe. Breng op smaak met peper en zout naar smaak.
  6. Laat het nog 5 minuten zachtjes pruttelen.
  7. Serveer het gerecht met de rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Rijst