Runderstoofpot met appelstroop

Runderstoofpot met appelstroop

Smulweb imageSmulweb

Deze runderstoofpot met appelstroop en mosterd is perfect comfortfood voor koude dagen. De ui, laurierblaadjes en bouillon maken het lekker smeuig terwijl je het vlees stoof in de pan. Heerlijk met winterpeen en sperziebonen, je moet het proeven!

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Runderstoofpot met appelstroop op tafel.

  1. Snijd het vlees in grote stukken en wrijf ze in met zout en peper. Besmeer ze royaal met appelstroop en mosterd.
  2. Smelt de boter in een braadpan en schep het vlees en de ui erdoor. Steek de laurierblaadjes ertussen en schenk de bouillon erbij.
  3. Breng het geheel op een zacht vuur aan de kook en stoof de runderlappen in 2-3 uur zachtjes gaar.
  4. Voeg na 2 uur de winterpeen en sperziebonen toe.
  5. Breng de stoofpot op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Vlees