Hoofdgerecht recepten
Zelf Hoofdgerecht gerechten maken! Ontdek de lekkere en makkelijke Hoofdgerecht recepten van Jumbo.
Uitgelicht recept
Ingrediënten
- 560 g The Meat Lovers Angus Carpaccio
- 1 Uien
- 1 el Olijfolie
- 1 el Azijn
- 1 el Pijnboompitten
- 100 g Gemengde salade
- 80 g Geraspte oude kaas
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Carpaccio als hoofdgerecht op tafel.
- Snijd de ui.
- Was en snijd de sla.
- Rasp de kaas.
- Bak de pijnboompitten bruin.
- Leg sla als ondergrond op de borden.
- Leg hierboven op 8 plakken Carpaccio in een stervorm.
- Meng de ui, olijfolie en azijn door elkaar en giet dit over de Carpaccio.
- Strooi de gebakken pijnboompitten eroverheen.
- Strooi de geraspte kaas eroverheen.