Asperge-broccolitaart

Asperge-broccolitaart

Smulweb imageSmulweb

Een knapperige bodem van bladerdeeg, de smaakvolle combinatie van broccoli en asperges en natuurlijk die luchtige vulling van ei, melk en slagroom. Dat maakt deze asperge-broccolitaart tot een gegarandeerde hit bij iedereen!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Asperge-broccolitaart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de asperges en broccoli 10 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken.
  2. Bekleed de vorm met bakpapier of vet deze in met boter. Leg de lapjes bladerdeeg erin en druk de naden goed aan met de vingertoppen. Prik met een vork gaatjes in de deegbodem.
  3. Vul de bakvorm met de ui, de broccoli en de asperges. Verdeel hierover de kaas.
  4. Roer de eieren los met slagroom, melk, peterselie, peper en zout. Schenk het eimengsel over de groenten in de vorm.
  5. Bak de taart in het midden van de oven in 35-40 minuten goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Zuivel Kruiden Bakken Taart