- 200 ml Water
- 50 g Peterselie gedroogd
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Speck spatzle op tafel.
- Maak een beslag van de bloem, eieren, melk, olie, water en zout en laat het even rusten.
- Breng water aan de kook. Lepel kleine hoopjes van het beslag erin en laat deze ca. 3 min. garen (houd het water aan de kook). Laat de spätzle daarna uitlekken in een vergiet.
- Pel de uien en snijd ze in grove stukken. Snijd het spek in dunne reepjes en de champignons in partjes.
- Verhit de boter. Bak hierin de worsten. Haal ze uit de pan en snijd ze in plakjes.
- Voeg de uien, het spek, de champignons en de spätzle toe aan de bakboter en bak alles krokant.
- Hak de peterselie fijn.
- Rangschik de ingrediënten op warme borden en bestrooi het gerecht met de gehakte peterselie.