Koude wraps met kipfilet en botersla

Koude wraps met kipfilet en botersla

Smulweb imageSmulweb

Deze koude wraps met kipfilet en botersla zijn makkelijk te maken en ideaal voor een zomerse lunch of picknick. Gesnipperde ui, pijnboompitjes, kaas en knapperige botersla maken de wrap compleet. Serveer met chips voor een extra crunch.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 10 g Balsamicochips

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Koude wraps met kipfilet en botersla op tafel.

  1. Verwarm de wraps even voor in de magnetron, zodat ze makkelijker op te rollen zijn.
  2. Smeer kaas op de wrap en leg daar de sla op. Voeg vervolgens de gesnipperde ui, de pijnboompitjes en 1 plakje kipfilet toe die in 4 stukken zijn gesneden.
  3. Rol de wrap op en herhaal dit voor de overige 5 wraps.
  4. Serveer de wraps met wat chips erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps