Heerlijke canneloni met ricotta en spinazie

Heerlijke canneloni met ricotta en spinazie

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk Italiaans gerecht: cannelloni! Rijk gevuld met ricotta, spinazie, olijven en tomaten, gerold in verse lasagnevellen en bedekt met een romige saus. Maak het af met geraspte kaas enkele minuten in de oven en geniet!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 3 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Heerlijke canneloni met ricotta en spinazie op tafel.

  1. Smelt de boter en roer de bloem erdoor. Laat 1 minuut garen en voeg de helft van de melk toe.
  2. Roer de saus door en schenk de rest van de melk erbij. Voeg nootmuskaat, peper en zout toe.
  3. Kook de lasagnevellen 8 minuten en laat ze uitlekken.
  4. Bak knoflook en ui 3 minuten. Roerbak spinazie, schep tomaat en olijven erdoor en haal de pan van het vuur. Voeg ricotta, basilicum, peper en zout toe.
  5. Leg op elk lasagnevel een lepel vulling en rol op.
  6. Leg de cannelloni in een schaal en schenk de saus erover.
  7. Strooi kaas erover en zet het geheel 15-20 minuten in een oven op 180 graden, tot de kaas gesmolten is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Groente Spinazie