Hartige taart met kip en geitenkaas

Hartige taart met kip en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Een hartige taart die je niet mag missen. Gerookte kip, geitenkaas en een snufje honing in één smakelijke hap. De taart is binnen 25 minuten klaar en gegarandeerd een succes!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hartige taart met kip en geitenkaas op tafel.

  1. Snijd gerookte kip in blokjes, snipper de ui en snijd champignons in plakjes. Laat bladerdeeg ontdooien. Kluts de eieren.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden (zie voor exacte temperatuur op verpakking bladerdeeg). Bak de champignons in een koekenpan en bak daarna de ui.
  3. Vet een vorm in en bekleden met bladerdeeg. Verdeel kipblokjes, ui en champignons over de vorm. Giet het geklutste eimengsel erover en verdeel goed. Strooi verkruimelde geitenkaas over de taart.
  4. Bak de taart 25 minuten in de oven tot het deeg goudbruin is en de eieren gestold zijn.
  5. Giet voor het serveren naar smaak (ongeveer 1 eetlepel) honing over de gehele bovenkant.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Hartige taart kip