Varkensvlees in honing-sinaasappelmarinade

Varkensvlees in honing-sinaasappelmarinade

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk gemarineerde varkensvleesrepen in honing-sinaasappelmarinade. Laat minimaal 2 uur marineren en grill kort op de BBQ totdat het vlees rondom bruin is. Serveer met zelfgemaakte pittige mosterd.

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 haaskarbonade

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Varkensvlees in honing-sinaasappelmarinade op tafel.

  1. Snijd het vlees van de karbonades in dikke repen.
  2. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit.
  3. Meng het sap met de sinaasappelrasp, de knoflook, het paprikapoeder, de honing, 2 eetlepels olie en zout en (versgemalen zwarte) peper naar smaak.
  4. Schep de karbonade repen om met de marinade en laat het minimaal 2 uur afgedekt in de koelkast marineren.
  5. Bestrijk het vlees rondom met olie.
  6. Rooster het op de hete barbecue in 10 minuten rondom bruin, keer het regelmatig.
  7. Serveer de karbonades met pittige mosterd.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees