Zoetzure komkommersalade met dille (paar dagen houdbaar)

Zoetzure komkommersalade met dille (paar dagen houdbaar)

Smulweb imageSmulweb

Met deze heerlijke en eenvoudige zoetzure komkommersalade heb jij de perfecte bijgerecht te pakken. Geserveerd met dille en een mix van azijn, suiker en zout om het helemaal af te maken.

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Jumbo Dille Vers 15g

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zoetzure komkommersalade met dille (paar dagen houdbaar) op tafel.

  1. Schil de komkommer en schaaf deze in hele dunne plakjes (evt. schuin).
  2. Kies voor een hoge glazen kom. Leg de komkommer in laagjes in de kom.
  3. Strooi tussen elke laag komkommer wat gehakte dille.
  4. Meng de azijn, suiker, zout en 2 el water goed door elkaar totdat de suiker is opgelost.
  5. Giet dit mengsel over de komkommer en zorg ervoor dat de komkommer onder vocht komt te staan.
  6. Bewaar de komkommer een aantal dagen in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Kruiden Komkommer salade