Speculaaskoekjes met gember speculaasjes

Speculaaskoekjes met gember speculaasjes

Smulweb imageSmulweb

Bak zelf de lekkerste speculaaskoekjes met gember. Meng de gember door het deeg en decoreer vervolgens met extra stukjes gember. Vergeet niet om de rol op tijd uit de koelkast te halen. Bestrooi ze met wat poedersuiker voor een extra feestelijk effect.

15 min bereiden

19 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 tl Speculaaskruiden

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Speculaaskoekjes met gember speculaasjes op tafel.

  1. Doe bakmeel, suiker, zout, speculaaskruiden en koude boter in stukjes in een kom en kneed hiervan snel een deeg. Meng de gember erdoor.
  2. Vorm een rol van het deeg en leg de rol een uurtje in de koelkast.
  3. Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  4. Snij de rol in plakjes van plm. ½ cm dikte. Versier nog met wat gember.
  5. Bak de koekjes plm. 10 tot15 minuten in de voorverwarmde oven.
  6. Laat ze op een rooster afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Bakken Koekjes