Sperziebonensalade met munt geitenkaas en pijnboompitten

Sperziebonensalade met munt geitenkaas en pijnboompitten

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke tortellini in mascarpone-cognacsaus met fijngesneden champignons en prei. Serveer met cherrytomaatjes. Een verrukkelijk vegetarisch pastagerecht voor in de avond.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Sperziebonensalade met munt geitenkaas en pijnboompitten op tafel.

  1. Kook de sperziebonen beetgaar in kokend water met zout.
  2. Hak intussen de knoflook en muntblaadjes samen fijn en doe ze in een grote schaal.
  3. Roer de olijfolie en citroensap erdoor tot het een gladde goed vermengde saus is.
  4. Giet de bonen af en doe ze in de schaal met de dressing.
  5. Voeg zout en peper naar smaak toe en schep alles goed om tot de bonen met de dressing zijn bedekt.
  6. Schep de salade op een schaal, verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi de salade met de pijnboompitten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Kruiden Kaas Sperziebonensalade