Pasta met pancetta salie ricotta

Pasta met pancetta salie ricotta

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke pasta met pancetta, salie, olijven en een vleugje citroen. Bestrooi met Parmezaanse kaas en zet deze smaakvolle pasta binnen een handomdraai op tafel.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pasta met pancetta salie ricotta op tafel.

  1. Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven. Giet af en zet weg.
  2. Zet de pan weer op het vuur. Voeg boter, olie, salie en pancetta toe en bak 3 minuten totdat de pancetta krokant is. Doe er olijven, rode peper, citroenrasp, citroensap en de pasta bij en schep alles om.
  3. Verdeel de pasta over de borden en doe de ricotta erop. Bestrooi met Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Kruiden Kaas