Gestoofde kalfslapjes met sperziebonen

Gestoofde kalfslapjes met sperziebonen

Smulweb imageSmulweb

Deze langzaam gekookte kalfslapjes met sperziebonen barsten van smaak dankzij kaneel, knoflook en tijm. Uien en bouillon voegen hartigheid toe en de sperziebonen zorgen voor nog meer textuur. Perfect om op te scheppen en te delen.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Kalfsbraadworst

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gestoofde kalfslapjes met sperziebonen op tafel.

  1. Wrijf de kalfslappen in met zout, kaneel en royaal peper.
  2. Verhit de boter in een braadpan en bak de kalfslappen op matig hoog vuur in 10 minuten bruin.
  3. Verdeel de knoflook en tijm eromheen en schenk de bouillon erbij.
  4. Stoof de kalfslapjes afgedekt 1 uur op heel zacht vuur.
  5. Voeg dan de uipartjes en de sperziebonen toe en stoof het geheel nog 20 minuten zachtjes gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sperziebonen