Parelhoen of kip met gebakken champignons en gorgonzolasaus

Parelhoen of kip met gebakken champignons en gorgonzolasaus

Smulweb imageSmulweb

Parelhoen of kip met gebakken champignons en een overheerlijke gorgonzolasaus. De filets worden op het vuur gebakken en voorzien van gebakken champignons en een smaakvolle gorgonzolasaus. Gegarandeerd genieten!

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Parelhoen

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Parelhoen of kip met gebakken champignons en gorgonzolasaus op tafel.

  1. Snijd de sjalotjes en maak de champignons schoon. Snijd grote champignons doormidden. Verwarm eventueel de fry top.
  2. Breng de room aan de kook en voeg de gebrokkelde gorgonzola toe. Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
  3. Bak de filets op de vetzijde (bij parelhoen) in het midden van de fry top (of in de pan omdraaien tot ze gaar zijn).
  4. Bak de champignons met sjalotjes in het midden van de fry top. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Snijd elke filet in 4 schuine plakjes en leg ze dakpansgewijs op een bord.
  6. Schep de paddestoelen eroverheen en besprenkel met de gorgonzolasaus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Groente Sauzen Paddenstoelen Champignons