- 1 el Bieslook
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Gevuld stokbrood met andijviesalade op tafel.
- Ui pellen en klein snijden. Paprika wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in blokjes snijden. Kipfilet in kleine blokjes snijden en bestrooien met cajunkruiden.
- Olie verhitten en kipblokjes ca. 4 minuten bakken. Ui en paprika toevoegen en nog ca. 4 minuten bakken.
- Monchou, mangochutney en bieslook erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en witte peper.
- Oven voorverwarmen op 240ºC. Stokbrood in lengte opensnijden. Helften uithollen tot op ± 1 cm van de rand. Kipmengsel in onderste helft van het stokbrood scheppen. Bovenste helft erop leggen en aandrukken. Op bakplaat in het midden van de oven het stokbrood in ± 15 minuten goudbruin en gaar laten worden.
- In een schaal doen: citroensap, zout, witte peper en mosterd en door elkaar roeren. De olie er met een garde doorheen kloppen.
- De appel wassen, in vieren snijden en het klokhuis verwijderen. De appelparten in kleine blokjes snijden en door het sausje mengen.
- Dan de andijvie erdoor scheppen.