Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Kipfilet met spinazie-mozzarella vulling op tafel.
- Laat de spinazie slinken en stoven gedurende 2 minuten. Laat het vervolgens goed uitlekken in een zeef en druk het vocht er goed uit. Breng op smaak met peper, zout en eventueel tabasco. Snijd de spinazie klein.
- Snijd de mozzarella in kleine blokjes. Snijd ook de gedroogde tomaten in kleine stukjes. Meng de spinazie, mozzarella en gedroogde tomaten door elkaar.
- Snijd de kipfilets in en kruid ze met peper en zout. Vul ze met het spinaziemengsel.
- Klop de eieren los in een bord. Doe bloem in een ander bord en paneermeel in een derde bord. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
- Verhit ruim olie in de koekenpan. Wentel de kipfilets eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en daarna door het paneermeel. Bak ze snel rondom bruin in de hete olie.
- Leg de kipfilets in een vuurvaste schaal en bak ze vervolgens in de oven gedurende ongeveer 20 minuten.