Monchoutaart aardbeien

Monchoutaart aardbeien

Smulweb imageSmulweb

Met deze monchoutaart met aardbeien-vulling krijg je gegarandeerd de complimenten! De bastognebodem wordt bedekt met een overheerlijk mengsel van MonChou en slagroom. De vulling van aardbeien completes the cake tot een smaakvol geheel.

60 min bereiden

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 ml Fruitsiroop aardbei
  • 400 g Taart & Vlaaifruit aardbeien

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Monchoutaart aardbeien op tafel.

  1. Maak de bastognekoeken helemaal fijn.
  2. Smelt de boter in de pan en voeg de fijngemaakte bastognekoeken toe. Meng goed.
  3. Doe dit in een met bakpapier beklede springvorm en zet dit voor ca. 1 uur in de koelkast. Haal de monchou op tijd uit de koelkast, zodat hij iets zachter wordt.
  4. Klop de slagroom met de basterd suiker en klopvast stevig.
  5. Meng de monchou met een scheutje limonadesiroop en 4 eetlepels slagroom.
  6. Meng vervolgens de geklopte slagroom door de monchou en probeer het mengsel zo luchtig mogelijk te houden.
  7. Smeer dit mengsel over de bastognekoeken bodem.
  8. Laat weer even opstijven in de koelkast.
  9. Als laatste, giet de aardbeienvlaai vulling eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Taart Aardbeien Monchoutaart