Herfstsalade met gerookte eendenborst  bramen en walnoten

Herfstsalade met gerookte eendenborst bramen en walnoten

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke herfstsalade met gerookte eendenborst, sappige bramen en geroosterde walnoten. Geserveerd met een zelfgemaakte dressing van mosterd en honing. Ideaal als licht hoofdgerecht of als voorgerecht.

15 min bereiden

voorgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 105 g Walnoten gepeld, ongezouten
  • 2 el Druivenpitolie
  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Herfstsalade met gerookte eendenborst bramen en walnoten op tafel.

  1. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
  2. Was de eikenbladsla, droog de sla en scheur deze in kleinere stukken.
  3. Rooster de walnoten in een droge koekenpan.
  4. Verdeel de sla over de borden. Leg de plakjes eendenborst op de sla en verdeel de bramen en de walnoten erover.
  5. Verdeel de dressing over de salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Bramen