Rode poon uit oven met groene kruiden

Rode poon uit oven met groene kruiden

Smulweb imageSmulweb

Een verrukkelijke vis uit de oven geparfumeerd met groene kruiden. Een laag van tomaten en uien onderin de schaal en de kruiden op de vis. Bak tot de bovenkant mooi bruin is.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 g Jumbo Bieslook
  • 500 g Rode Poon

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Rode poon uit oven met groene kruiden op tafel.

  1. Geur de vis met zout en peper (eventueel met een beetje citroensap).
  2. Leg onderin een ovenschaal een laag tomaten en daarop uien en geur met zout en peper.
  3. Verdeel vervolgens de vis over de uien en tomaten.
  4. Verdeel de overige uien, tomaten en groene kruiden over de vis en geur met zout, peper en een ¼ theelepel kerriepoeder.
  5. Verdeel 3 eetlepels olijfolie over de ovenschaal.
  6. Bak in de oven op 180°C gedurende 30-40 minuten, tot de bovenkant mooi bruin gebakken is.
eet smakelijk