Huttenkase recepten
Zelf Huttenkase gerechten maken! Ontdek de lekkere en makkelijke Huttenkase recepten van Jumbo.
Uitgelicht recept
Ingrediënten
- 800 g Aardappelen
- 4 eieren
- 300 g Maïskorrels
- 300 g Doperwten diepvries
- 2 Uien
- 2 tenen knoflook
- 4 takjes Bieslook
- 300 g Makreel Warm Gerookt
- 2 el Hüttenkäse
- 2 el Olijfolie
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Hartige taart van aardappel op tafel.
- Snipper de ui en roerbak deze in wat olie totdat het begint te kleuren.
- Pers het teentje knoflook erboven uit en roerbak het even mee.
- Stamp de aardappelen fijn en maak er met de eieren hier een puree van.
- Fileer de makreel en maak er kleine stukjes van.
- Laat de doperwtjes en de maiskorrels uitlekken. Doe de aardappelpuree op de bodem van een ovenschaal of een springvorm.
- Verdeel hierover de uitgelekte maiskorrels en de doperwtjes. Verdeel hierover de makreel en vervolgens de gebakken ui met knoflook.
- Bedek alles met een laagje huttenkäse.
- Laat dit alles gaar worden in ongeveer 20 minuten in de oven op 200 graden.