- 125 g Zure room
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke No bake key lime pie op tafel.
- Vet een taartvorm NIET in en bedek de bodem met bakpapier.
- Doe koekjes (evt met pijnboompitten) in een beslagkom en blitz het fijn. Voeg boter, zout en evt kruiden toe. Meng alles met de pastryblender. Maak hiervan een bodem in de taartvorm. Zet het weg in de koelkast.
- Rasp 3 limoenen en pers het sap uit in een glaasje.
- Week 3 blaadjes gelatine. Klop de eerste twee ingrediënten los in de beslagkom.
- Verwarm het limoensap en los de gelatineblaadjes erin op.
- Voeg de sour cream, limoenrasp en limoensap met de gelatine toe aan het roomkaas/gecondenseerde melk-mengsel en meng alles tot een homogene massa met een garde.
- Doe het mengsel op de bodem en zet het meer dan 24 uur in de koelkast.