Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

Smulweb imageSmulweb

Een verrassende combinatie: tagliatelle met gerookte kip en bladspinazie in een romige saus. Bereid met ui, knoflook, paprikapoeder en kookroom. Snel en makkelijk te maken, binnen 30 minuten klaar. Perfect voor een doordeweekse dag!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 450 g Spinazie uit de diepvries
  • 75 g Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip op tafel.

  1. Bereid de spinazie volgens de bereidingswijze in een pan of magnetron.
  2. Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af.
  3. Pel en snipper de ui en pers de knoflook.
  4. Verhit olie in een koekenpan en fruit de ui en de knoflook ca. 3 minuten. Bak de gerookte kipreepjes 1 minuut mee.
  5. Roer de spinazie en kookroom door het mengsel. Voeg paprikapoeder en zout en peper naar smaak toe. Breng het geheel aan de kook.
  6. Voeg de tagliatelle en kaas toe aan het spinaziemengsel en roer alles om.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte