Lasagne met spinazie en ham

Lasagne met spinazie en ham

Smulweb imageSmulweb

Klassieke lasagne met spinazie en ham: laagjes heerlijk verse lasagnevellen, zachte spinazie, smaakvolle ham en romige kaassaus. Bereid in de oven voor een knapperige buitenkant en genieten voor de hele familie.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Lasagne met spinazie en ham op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de spinazie en kook met aanhangend water en zout in 5-7 minuten gaar. Laat goed uitlekken en snijd in grove stukken.
  2. Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. Verhit olie of boter in braadpan en bak de ui in 1-2 minuten. Bak de champignons even mee. Pers een teentje knoflook erboven uit. Snijd de tomaten in stukjes en bak met tijm en bouillonpoeder 3 minuten mee.
  3. Bereid de kaassaus volgens gebruiksaanwijzing en roer de geraspte kaas door de saus.
  4. Vet een niet te hoge ovenschaal in en bedek de bodem met de helft van de lasagnevellen. Leg helft spinazie, 2 plakken ham en helft champignonmengsel op lasagnevellen. Leg rest lasagnevellen op groentenmengsel en leg rest groenten daar bovenop.
  5. Giet kaassaus erover en bak nog 30 minuten in midden van voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta