Gegrilde aubergines met geitenkaas en kruiden

Gegrilde aubergines met geitenkaas en kruiden

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke gegrilde aubergines met verse geitenkaas, kruiden en knoflook. De perfecte combinatie voor deze vegetarische schotel. Serveer als bijgerecht of als voorgerecht op een warme zomeravond.

10 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gegrilde aubergines met geitenkaas en kruiden op tafel.

  1. Snijd de aubergine in schijfjes van ongeveer een halve cm (liever iets dikker dan dunner).
  2. Meng in een kommetje olijfolie met kruiden en een beetje zout. Pers er het teentje knoflook uit en roer door de olie.
  3. Verhit een grilpan goed. Leg de aubergineplakjes erop en kwast de bovenkant in met de gekruide olijfolie. Beweeg de plakjes niet.
  4. Draai de aubergineplakjes om als ze bijna gaar zijn en er mooie strepen op de onderkant staan. Grill ook de andere kant even.
  5. Leg de aubergineplakjes op een schaal en verkruimel de geitenkaas eroverheen. Bestrooi royaal met versgemalen peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Kruiden