- 500 g Ricotta pastasaus
- 450 g Spinazie uit de diepvries
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Gnocchi di catharine op tafel.
- Ontdooi spinazie in de magnetron en snipper de ui. Vet een ovenschaal in en verwarm de oven voor op 180°C.
- Fruit de ui in olijfolie en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt mee en pers er 2 teentjes knoflook (meer/minder naar smaak) boven uit en bak ook mee.
- Voeg tomatenpuree en pastasaus toe en breng op smaak met gedroogde Italiaanse kruiden, peper en zout.
- Bereid gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing. Giet het af en meng er 2 lepels pesto doorheen.
- Doe het gehakt-spinazie mengsel in de ovenschaal. Verdeel de gnocchi di pesto erover. Scheur de mozzarella en verdeel deze over de gnocchi. Strooi er geraspte kaas overheen en verdeel de gehalveerde cherry tomaten erover. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met Italiaanse kruiden, peper en zout.
- Bak het gerecht ongeveer 15 minuten in de oven. Eet smakelijk!