Empanadas met gehakt

Empanadas met gehakt

Smulweb imageSmulweb

Empanadas met gehakt: een knapperig en kruidig hapje dat je zo in de oven schuift. Uitjes, paprika en maïs: deze Argentijnse snack zit tjokvol smaak. Perfect voor een feestje of als borrelhapje.

25 min bereiden

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Empanadas met gehakt op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Rul het gehakt.
  3. Doe de ui, paprika, maïs en oregano erdoor en laat dit afgedekt in ca. 7 minuten zachtjes gaar smoren, af en toe omscheppen.
  4. Schept kaas, peterselie en peper naar smaak door het gehaktmengsel.
  5. Schep gehaktmengsel op het bladerdeeg en klap dicht. Knijp randen dicht.
  6. Bak Empanadas op de bakplaat in het midden van oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.
  7. Serveer Empanadas warm, lauw warm of koud.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees