Zoute haring rondje met rode bietjes

Zoute haring rondje met rode bietjes

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk fris gerecht, zoute haring met rode bietjes, appel, augurk en zilverui in saus. Met deze stijlvolle salade trakteer je jezelf op een feestje op je eigen bord.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Zoute haring rondje met rode bietjes op tafel.

  1. Vermeng de haring met de ham en maak vier porties.
  2. Vermeng augurkjes, zilveruitjes en kappertjes met de helft van de saus.
  3. Vermeng de bietjes en appel met de saus.
  4. Maak vier porties van de verschillende ingrediënten zodat je zeker weet dat je genoeg hebt.
  5. Pak 4 mooie bordjes.
  6. Zet de steekring in het midden van 1 bordje.
  7. Begin met een laagje haring/ham, daarop een laagje augurk enzovoort, daarna weer haring/ham en eindig met het rode bietenmengsel.
  8. Haal de ring weg.
  9. Herhaal dit bij de andere bordjes.
eet smakelijk