Spaghetti met italiaanse tomaten-gehaktsaus vegetarisch

Spaghetti met italiaanse tomaten-gehaktsaus vegetarisch

Smulweb imageSmulweb

Deze vegetarische spaghetti met Italiaanse tomaten-gehaktsaus is onweerstaanbaar! Serveer het met een groene salade en je hebt een heerlijke Italiaanse avond.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 350 g Vegetarisch gehakt (gram)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Spaghetti met italiaanse tomaten-gehaktsaus vegetarisch op tafel.

  1. Pel en snipper de uien en de knoflook.
  2. Meng de sla met de sladressing.
  3. Verhit de boter en/of (olijf)olie en fruit de ui en de knoflook ± 3 minuten al omscheppend.
  4. Voeg het fijngehakt en de Italiaanse kruiden toe en bak het al omscheppend ± 2 minuten mee.
  5. Voeg de tomatensaus toe en laat alles ± 5 minuten zachtjes stoven.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Kook de spaghetti met zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vegetarisch