Gehakt brood ingepakt in spek

Gehakt brood ingepakt in spek

Smulweb imageSmulweb

Een gehaktbrood ingepakt in spek, wat wil een mens nog meer? Mix het gehakt met ui, champignon en veel kruiden en verpak het in een laagje ham en spek. De mosterd geeft de finishing touch en zorgt voor een lekkere bite.

45 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Gehakt brood ingepakt in spek op tafel.

  1. Fruit ui, champignons en knoflook in weinig olie tot zacht en laat afkoelen.
  2. Meng alle ingrediënten behalve ham, mosterd en spek door het gehakt.
  3. Maak van het gehakt mengsel een rol in de vorm van een brood.
  4. Leg spekreepjes als een mat op je werktafel en bestrijk de spekreepjes met mosterd.
  5. Leg plakken ham op het spek en leg het 'gehaktbrood' omgekeerd in het midden van de ham en spek. Vouw daarna de ham/spek laag om het gehakt.
  6. Keer het gehaktbrood om en steek het vast met saté stokjes.
  7. Plaats het gehaktbrood op een ingevette bakplaat.
  8. Bak het gehaktbrood in de oven voor 25-30 minuten bij 220*C tot het gaar en krokant is.
  9. Laat het gehaktbrood 10 minuten rusten en snijd het brood in plakken. Serveer warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Brood Speklap